понеділок, 13 січня 2020 р.

Новорічна казка


              Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Дійсно, це свято з давніх часів вважається самим довгоочікуваним, найулюбленішим, його з надією на чудо чекають всі - наївні і завжди юні дорослі, не по-дитячому серйозні малюки, і, звичайно ж, учні школи. А чекають тому, що Новий 2020 рік неодмінно принесе з собою душевне тепло і гармонію в кожну сім'ю, удачу, любов, величезний згорток подарунків і новорічних побажань!
Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно…
Не обминув радісний, святковий настрій і учнів нашої школи. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. Мої одинадятикласники з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Принцом, Доброю Феєю, Попелюшкою, Дідом Морозом, Снігуронькою, яскраво-казковим бал-маскарадом. І це здійснилося. Учні старших класів стали не тільки глядачами, а й героями  Новорічної казки «Попелюшка». Всі ніби побували на справжньому балу, повірили в чудо і ще раз переконалися, що добро перемагає зло.
З Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай ці свята наповнюють серце вірою в дива, дарують матеріальне і духовне благополуччя. Бажаю любові від близьких і добра від оточуючих людей, щасливого життя і міцного здоров’я.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Кроссенс "Зимова ніч"